Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga | Herfst Editie | Element Metaal

september 25, 2020 @ 19:00 - 21:00

Deze workshop zit vol. Mocht je op de wachtlijst willen komen stuur mij dan even een berichtje.

Na een heerlijke nazomer verschuiven we langzaam van het element Aarde, naar het element Metaal. Deze fase staat wat seizoen betreft voor de Herfst.

Op vrijdag 25 september begeleid ik je in een extra lange yin yoga sessie met als thema de herfst. Volgens de oude Chinese geneeskunde zijn in deze periode de organen long en dikke darm extra actief, en deze kunnen dan wat extra ondersteuning gebruiken. De nadruk ligt dan ook op de houdingen die horen bij deze meridianen.

Bij yin yoga staat de kracht van overgave en het voedende aspect van energie teruggeven aan jezelf centraal. Een moment van opladen. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren met yin yoga. In deze les zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je metaal element.

Een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning je lichaam een handje helpt en klaarstoomt voor de herfst We sluiten de sessie af met iets lekkers. Doe je mee?

Waar: Yoga bij de Lichtplaats, Vlielandstraat 2, Zaandam (Oud Koog)
Datum: Vrijdag 25 september
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Prijs: 20
Aanmelden: naomi@yoginomi.nl

Gegevens

Datum:
september 25, 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
september 25, 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: