Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live online Yin Yoga & Yoga Nidra

december 21, 2020 @ 20:00 - 21:30

- EUR12

Online live Yin Yoga & Yoga Nidra

Maandagavond 21 december van 20.00 tot 21.15 uur geef ik online een heerlijk yin yoga les, en deze les sluiten we af met een ontspannende yoga nidra.

Yin yoga is momenteel een hele populaire vorm van yoga. Misschien juist omdat je hier even helemaal niets hoeft. De nadruk ligt op het ontspannen van de spieren waardoor andere elementen van het lichaam, zoals bindweefsel, banden en pezen, de ruimte krijgen. Onze levensstijl is erg yang en naar buiten gericht en Yin Yoga is een heel goede tegenhanger. Helemaal in deze onrustige tijden. Je hoeft even niet zo je best te doen, je mag alles loslaten. Uiteraard doe je wel iets, maar juist die rust en stilte, jezelf observeren en het laten zijn zoals het is, is zo goed voor je.

Yoga Nidra is een diepe vorm van meditatie. Je verlaat de waakstand, door de droomstand heen en zo ga je naar een diepe slaapstand. Yoga nidra betekent letterlijk yoga slaap of slaap van de yogi. Tijdens een yoga nidra lig je zo stil mogelijk op je mat, of misschien wel in bed, in savassana. Savassana is de eindhouding van bijna elke yogales. Je ligt heerlijk ontspannen met een warme deken over je heen terwijl ik je door de verschillende fases van de oefening heen begeleid. Het denken om tot rust, de bewegingen van het lichaam worden stop gezet. Jij mag je tijdens het luisteren volledig ontspannen en verder hoef je helemaal niks te doen. Na afloopt voelt het lichaam sterker en frisser. Slechte inslapers die de oefening s avonds doen, vallen makkelijker in slaap. Slechte doorslapers liggen s nachts minder lang wakker.

Wanneer: Maandag 21 december
Tijd: 20.00 21.15 uur
Waar: Bij jou thuis
Wat heb ik nodig: Een yogamat of warm tapijt, kussens & dekens

Gegevens

Datum:
december 21, 2020
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
EUR12
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yoginomi
Telefoon
0615330574
E-mail
naomi@yoginomi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thuis

Gegevens

Datum:
december 21, 2020
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
EUR12
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yoginomi
Telefoon
0615330574
E-mail
naomi@yoginomi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Thuis