Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing hoogsensitiviteit en yinyoga-les

juli 5, 2019 @ 11:00 - 14:00

-
Lezing hoogsensitief en yin yoga in Zaandam

Ben jij hoogsensitief of hooggevoelig? Of vermoed je dat je dit bent en heb je last van deze gevoeligheid, bijvoorbeeld door stress en burn-out klachten? Wil je leren hoe je deze hooggevoeligheid als kracht kunt gebruiken? Dan is deze interactieve lezing in combinatie met yin yoga iets voor jou.

Samen met Annemarie de Blois van The Power Inside organiseer ik binnenkort een bijeenkomst waarbij Annemarie haar kennis over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit met jullie zal delen. Annemarie is zelf hoogsensitief en heeft hier ruim onderzoek naar gedaan. Zelf heeft ze aan den lijve ondervonden hoe fijn het is om je na een drukke dag of werkweek onder te dompelen in yin yoga. Daarom hebben wij besloten onze krachten te bundelen.

De lezing van Annemarie sluiten wij af met een fijne yin yoga les waarbij de kracht van overgave en het voedende aspect van energie teruggeven aan jezelf centraal staat. Een moment van opladen.

Ben je genteresseerd en wil je meedoen? De sessie in Zaandam is op vrijdag 5 juli van 11.00 tot 14.00 uur. Neem contact op voor meer info of meld je hieronder direct aan.

 

Gegevens

Datum:
juli 5, 2019
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Gegevens

Datum:
juli 5, 2019
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,