Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mini Herfst Retreat

oktober 9, 2022 @ 10:00 - 14:00

-

Deze mini retreat staat helemaal in het teken van de herfst. In deze periode van het jaar merk je dat de natuur zich langzaam begint terug te trekken. En wij mensen doen dit automatisch ook. Wij gaan van het uitbundige van de zomer ook weer terug naar binnen. We steken de kaarsjes aan, kruipen wat sneller met een dekentje op de bank en zijn misschien wat minder actief dan in de maanden hiervoor.

De herfst is ook een moment om stil te staan bij waar je nu staat en wat je hebt bereikt de afgelopen periode. Een moment om stil te staan bij wat je verder nog mee wilt nemen in je leven en wat je niet langer bij je wilt dragen. Net als de oude bladeren aan de bomen die loslaten kun jij ook loslaten wat jou niet meer dient. Zo kun je opruimen wat niet meer goed voelt en maak je ruimte voor nieuwe plannen en energien.

We beginnen deze mini retreat om 10.00 uur. Bij binnenkomst krijg je een kopje thee met wat lekkers. Vervolgens mag jij je onderdompelen in een yogales van 2,5 uur waarbij de focus ligt op het stimuleren van de long- en dikke darmmeridianen. Dit zijn de organen die centraal staan in deze tijd van het jaar. De les bestaat voor het grootste gedeelte uit yin yoga houdingen en we sluiten de les af met een zachte flow die voor iedereen geschikt is. Ook als je nog niet eerder yoga hebt gedaan. De flow doen we om alles in het lichaam weer te laten stromen. Dus geen houdingen die je veel kracht kosten. Je zal merken dat je yin practice zo nog meer effect heeft! We sluiten deze mini retreat af met een uitgebreide vegan lunch afgestemd op het seizoen, gemaakt door mijn vriendin Jindra @jinbaktvegan. Om 14.00 uur ga je weer naar huis.

Deze mini retreat vindt plaats bij Yurtlife in Zaandam.

De mini retreat omvat:

  • Ontvangst met thee en wat lekkers. Thee is onbeperkt beschikbaar.
  • Een extra lange yogales afgestemd op de herfst.
  • Een uitgebreide vegetarische lunch.

Samengevat:

Wanneer:

Zondag 9 oktober 2022

 

Tijd:

10.00 tot 14.00 uur (Inloop vanaf 9.45 uur)

 

Waar:

Yurtlife, Cornelis van Uitgeeststraat 2B, Zaandam

 

Kosten:

EUR 59 (inc BTW)

 

Aanmelden:

naomi@yoginomi.nl

 

Gegevens

Datum:
oktober 9, 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Yurtlife
Cornelis van Uitgeeststraat 2B
Zaandam, 1508 EH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
oktober 9, 2022
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Yurtlife
Cornelis van Uitgeeststraat 2B
Zaandam, 1508 EH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie